MANKKU [mancko] & Östersjön

Här är alla fyra fint fångade var för sig av Maria G Nilsson/ Marias of Sweden på Playwood i Edsbyn 18725.
Jag, Surjo, Rolle och Crille

playwoodx4

………………………………………………………..
Första albumet spelades in i Oslo och mycket av de inspelningar som skall bli album nummer två görs även denna gång där, med strålande norska musikanter och vänner. Men jag vill ju börja spela live igen och nu är det på gång.
Efter förra albumet hade vi en lite trio jag, Roland Junell och Torbjörn Söderman. Vi hittade ett fint microgroove tillsammans. Dessvärre för min del så blev Torbjörns längtan tillbaka till Gotland för stor. För Tuben blev det säkert ett lyft, och jag vet att han är igång med en del musikaliska projekt på Gotland. Lycka till.
Till min glädje står Roland Junell fortfarande vid min sida. Han är kvar i bandet och spelar också en del på kommande albumet.
Vi har nu bjudit in två nya krafter i bandet, och de två rep vi har haft lovar väldigt gott. Jag är väldigt glad över att jag har lyckats lura min gamle vän Christian Olsson att klämma in lite hederligt trumspel bland alla hans andra musikaliska projekt. Surjo Benigh är en gammal Hälsingebekant. Vi har stött på varandra genom alla år i olika musikaliska sammanhang, men märkligt nog aldrig tidigare spelat med varandra. Men nu känns det självklart!
Jag har mycket synth på de första singlarna från nya albumet och det kommer mera. Så det skall in en synth i bandet också , men just nu klarar vi oss utmärkt som kvartett.
Bandet är så nytt så vi har inte ens en bild på alla 4. Men Roland tog en från senaste repet, så den får duga så länge
IMG_1942

Här är en med Roland också

IMG_1977

Låter denna fina bild av originalupplagan ligga kvar. Ljusdal 2012 tror jag.
Ljusdal 110702. Bäst.Ngt större